FLACARA ILUMINARII


MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Transmisia din Inimă a Preaiubitului Lord Lanto

 





De la marele salon al iluminării din Retreat-ul Royal Teton din Lanţul Munților Stâncoşi Wyoming, vă salut din Iubirea inimii mele și Flacăra Înțelepciunii din care Eu sunt. De-a lungul veacurilor, am servit într-adevăr, cu minunata Rază Aurie atât de mult timp încât am întruchipat-o pe deplin şi am devenit ea.

Dragilor, când vă gândiți la Focurile Sacre, percepeți minunile lor cu un sentiment de egalitate. Nu există una mai bună sau mai mică decât cealaltă; cu toate că fiecare are un atribut diferit al calităților Lui Dumnezeu, toate sunt în mod egal minunate și eficiente. Unele dintre calitățile lor se suprapun, creând un câmp energetic de Unitate. Cele șapte flăcări sunt, de asemenea, parte din planul Pământului de care ai nevoie să dobândești măiestria și echilibru pentru a te califica în Ascensiunea ta. Toată lumea care a înaintat vreodată, trebuia să stăpânească atributele celor șapte flăcări.

În învățăturile noastre către umanitate, subliniem cele șapte flăcări, dar în realitate acolo sunt multe, altele. Când vă îndepliniţi Ascensiunea, cele douăsprezece Flăcări Sacre și chakrele corespunzătoare acestora, vor fi restaurate pe deplin în interiorul vostru și veți putea să le folosiți constructiv cu toate darurile lor în numeroase moduri minunate.

În starea ascendentă, pe măsură ce continuați să vă dezvoltați conștiința pe diferite niveluri a celei de-a cincea dimensiuni, și mai târziu, în conștiință mai mare a dimensiunilor, veți descoperi mai multe flăcări și mai multe alte chakre vor fi adăugate în fluxul vostru de viață. De fapt, nu se va termina niciodată; evoluția continuă pentru totdeauna la veșnicie. Câte chakre credeți că au Creatorul sau Lordul Melchizedek?

Cu puțin înainte de distrugerea celor două continente majore, Lemuria și Atlantida, cea mai mare parte a Flăcărilor Sacre au fost îndepărtate de pe suprafața planetei și luate în interiorul planetei sau în Templele Eterice ale Luminii. Odată cu îndepărtarea flăcărilor, a apărut și dezactivarea unei părți din ADN-ul vostru, minimizarea celor trei Flacări ale Vieții din camera sacră a inimii voastre și închiderea temporară a celor cinci Raze Secrete cu chakrele lor corespunzătoare.

Din cauza folosirii greșite a acestor raze și a chakrelor lor pe cele două continente menționate mai sus, s-a decis de către Consiliile universale și galactice ale Luminii restricțiile ce trebuiau să fie impuse umanității. Din acel moment, doar șapte chakre cu flăcările lor corespunzătoare au fost lăsate active pentru continuarea evoluției omenirii.

Mulți dintre voi ați auzit despre cele cinci Raze Secrete și vă întrebați ce sunt. Nu s-a vorbit prea mult despre aceste raze de către noi deoarece, deși sunt importante, energia lor este treptat refăcută la suprafață. Măiestria Lui Dumnezeu şi atributele pe care le reprezintă nu sunt pe deplin necesare, până când nu veți ajunge foarte aproape de ziua Înălțării voastre. Nu vrem să vă încurcăm cu prea multe flăcări pentru că stăpânirea primelor șapte flăcări reprezintă un mare efort. Odata ce ai stăpânit primele șapte flăcări, devine mult mai ușor să stăpânești celelalte cinci. Deși sunt unice în culoare, vibrație, atributele lor sunt derivate din primele șapte.

Prevederile au fost ca, până când umanitatea nu se va trezi din nou pentru a-și îmbrățișa potențialul lor divin și în principiu Tainele Hristosului, și până când nivelul conștiinței  nu va ajunge la suficientă maturitate spirituală, pentru ca omenirea să aibă încredere în energia sacră încă o dată, cunoștințele pentru folosirea corectă a acestor flăcări vor fi reintroduse pe Pământ din nou. Odată cu Înălțarea Mamei Pământ, cei care au ajuns la nivelul de maturitate spirituală pentru a deveni candidați pentru Înălțare, va beneficia, în propriul lor calendar, la întoarcerea darurilor lor.

Aceasta este măiestria pe care va trebui să o atingeți în timp ce treceți prin inițierea celor șapte temple interioare (vezi capitolul 4-paginile 97-101). Odată ce ați câștigat impulsul Iubirii, a Înțelepciunii și a Puterii asupra tuturor flăcărilor și s-a împlinit toate celelalte cerințe, veți fi invitați să vă luați locul cu toții printre nemuritori în gloria și atributele unui maestru pe deplin realizat.

Acea zi, iubiţilor, va fi cea mai minunată zi a întregii voastre existenţe. De eoni de ori, te-ai reîncarnat aici, cu multe provocări în majoritatea încarnărilor, păstrând întotdeauna visul şi scopul de a porni într-o bună zi pe Calea Ascensiunii. Acum, această oportunitate este oferită fiecăruia dintre voi în această încarnare. Nu trebuie să mori din nou pentru cei mai mulţi dintre voi, dacă nu o alegeţi. Timpul pe care l-aţi aşteptat se prezintă acum! Aceasta este o invitaţie de la noi, Chohanii din Raze şi, de asemenea, o invitaţie din partea Creatorului. Noi vă iubim pe toţi, foarte mult!

Cunoașteți preaiubiţilor, dacă alegeți acum cu toată inima și păstrați acest lucru şi angajamentul față de tine și de Prezența ta EU SUNT, poți termina, în câțiva ani cu tine, un ciclu lung de încarnări şi să ni te alături ca un nemuritor. Odată urcat, vei lucra cu noi față în față, învățând de la noi tot ceea ce am învățat de la Ascensiunea noastră. Contemplă acest lucru pentru un moment, ceea ce v-a luat atât de mult în trecut a vă realiza, puteți ajunge la același lucru în mai puțin de jumătate din timpul necesar.

Acum vă invit să vă uitați la imaginea mea și să contemplați flacăra luminoasă a Iubirii ce izvoreşte din inima mea. Am putut să manifest acest lucru în ultima mea încarnare, ca un muritor ca tine, aşa cum ești acum în starea ta actuală. Dacă am putut face acest lucru, cu siguranță şi voi puteţi face acest lucru, de asemenea, în acest timp de Înălțare al Pământului.

Din Flacăra Iubirii inimii tale și din puterea iubirii tale, poți să înveți să-ţi extinzi iubirea până la punctul de a crea o realizare similară. Și dacă lucrezi cu ea, voi fi alături de tine să te ajut să-ţi câștigi Victoria!
Eu sunt Lordul Lanto, profesorul tău de Înțelepciune, îți luminez drumul acasă cu minunile Flăcării Iluminării.

Flacăra Iluminării - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!