FLACARA ILUMINARII


MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Maestrul Lanto - Preot în Templul Mamei Divine pe continentul Lemuriei

 


Lordul Lanto, o mare Lumină a Chinei antice, acum serveşte ca Chohan al celei de-a Doua Raze la Retreat - Royal Teton din Marele Munte Teton, Wyoming, Statele Unite ale Americii. Devotamentul său față de Flacăra Înțelepciunii și Flacăra Cunoașterii pe care cu adevărat l-au calificat pentru a ajuta direct în evoluția Pământului prin intermediul celei de-a doua Raze a Iluminării.

Lord Lanto a ales să folosească cea de a Doua Rază pentru a îmbrăţişa inimile oamenilor. El este dedicat în sprijinirea evoluției acestei planete prin iluminarea Hristosului Cosmic. Flacăra de Aur care bate în inima lui este încărcată de impulsul Dumnezeu - Victorie. Lordul Lanto s-a oferit voluntar cu Sanat Kumara să vină pe Pământ cu mult timp în urmă pentru salvarea planetei și la evoluția acesteia într-un moment în care pământul era plin de întuneric total. 


El a fost un mare preot în Templul Mamei Divine pe continentul Lemuriei.

În ultimele zile ale Lemuriei, cei care au aprins Flăcările pe altarele Templelor au fost avertizaţi cu privire la venirea cataclismului. Cei responsabili de Flăcări le-au îndepărtat și transportat în altă parte în locuri de siguranță, depunându-le în alte locuri de retrageri fizice sau transferul lor într-o octavă eterică. Lordul Lanto este cel care a purtat Flacăra Precipitaţiilor și a depus-o în zona Marelui Munte Teton din America de Nord. Flacăra Precipitațiilor este de un verde chinezesc în ton cu galbenul celei de-a Doua Raze. Această flacără arde şi astăzi în Retreat-ul Royal Teton. Precipitarea este Flacăra Abundenței și a Bogăției, precum și Fericirea, Bucuria și Conștiința Universală a lui Hristos.

Flacăra Iluminării - Aurelia L.J

Traducere Suzi M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!