FLACARA ILUMINARII


MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Meditaţia de DUMINICĂ - pentru Iluminare și Pace





În fiecare zi, este foarte important să vă alocaţi timp pentru a vă face munca spirituală.

Realizare de sine și măiestria de Dumnezeu provin din aplicarea diligentă a acestor flăcări. Eşti "responsabilul" şi arhitectul vieții tale. Aceste flăcări nemuritoare și veșnice ale lui Dumnezeu va lucra pentru voi, ca și când voi lucrați cu ele. Nimeni nu poate interfera cu voința voastră liberă și nimeni nu o poate face pentru tine. Progresul spiritual este prezentat ca urmare a aplicării zilnice a Legilor Lui Dumnezeu, energiile Lui Dumnezeu prin cele șapte raze principale și curățarea karmei și corpului emoțional.

După cum vedeți, dragii mei prieteni, toate razele sunt importante. Nici una dintre ele nu poate fi neglijată și pusă deoparte. Toate acestea lucrează împreună într-o armonie perfectă pentru a ajuta la refacerea sufletului tău și a paradisului pierdut.



Duminică, este amplificată Raza Galbenă a Înţelepciunii - Iluminare şi Mintea Lui Dumnezeu

Concentraţi-vă pe Mintea Lui Dumnezeu zilnic în toate lucrurile, dar mai ales Duminică. Mintea Divină se va deschide în propria voastră minte spre întelepciune şi în continuă extindere. Adevărata înţelepciune vine întotdeauna din minte, de o mai mare perspectivă şi conştiinţă. Pe măsură ce îmbinaţi asta, mintea divină cu a ta, începi să iei decizii şi să îţi conduci viaţa în moduri în care vă vor aduce o mai multă uşurinţă şi mai multă satisfacţie.


Rugăciune pentru Iluminare și Pace 

PreaIubită Prezență EU SUNT,
Revarsă din  inima iubiţilor Alpha și Omega, din inima iubiţilor Helios și Vesta, în inimile și mințile noastre individuale, valuri glorioase din Flacăra Aurie, de Iluminare și Pace. Inundați-ne cu uleiurile prețioase universale de Cunoaștere și Ințelepciune.

Veniți acum și îndreptați-vă Razele prețioase de Lumină Divină, Iluminare și Pace în fiecare aspect al vieţii noastre. Inundați Pământul și omenirea cu Flacăra Aurie a lui Hristos, Iluminare, Înțelegere și Pace din inima Lui Dumnezeu, din Marele Soare Central.

Flacără Divină a Iluminării, Binecuvântează lumea mea astăzi. Binecuvântează lumea mea, cu Valuri Aurii ale Păcii, în calea perfectă a Lui Dumnezeu. Flacără a Luminii este atât de minunat să te privim!

EU SUNT Înțelepciunea voastră în tot ce – EU SUNT. Fântână Aurie a Iluminării, Infuzează fiecare parte a ființei mele cu Uleiul Auriu. EU SUNT, EU SUNT, EU SUNT Iluminare aprinsă prin inima, mintea şi sufletul meu!  
(Repetați ultimele 10 linii de 3, 6 sau de 9 ori)

În Telos, lucrăm mult mai eficient în fiecare zi prin amplificarea în inimile şi mintea noastră în activităţile noastre zilnice, energiile specifice din fiecare zi a săptămânii. Noi vă invităm să experimentaţi acest lucru. S-ar putea să fiţi plăcut surprins să descoperiţi cu mult mai eficient, cum energiile sunt amplificate şi modul cum acestea vă ajută.

Noi, ne oferim ca mentori și ghizi în trezirea voastră. Noi toți vorbim cu voi in paginile acestei cărți suntem membrii ai unei familii mari de Lumină care vă iubesc atât de mult. Fiecare pas de trezire, prezintă un prilej de bucurie și de înțelegere, care este de neegalat în evoluția ta. Se deschide pentru tine o uşă în propria ta măiestrie și un loc pentru tine în continuă expansiune în cadrul unui consiliu de energie tot mai extins care conduce Pământul prin propria-i trezire și înălțare.


   Maeştrii Ascensionaţi prin Aurelia L.J

   Traducere  Suzi Mirea

Un comentariu:

  1. Multumesc cu recunostinta imi doresc sa simt mai multa lumina si prezenta in interiorul meu...
    Va inbratisez cu lumina si iubire !

    RăspundețiȘtergere

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!