FLACARA ILUMINARII


MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Royal Teton - Retreat-ul Flăcării Iluminării

 


Acest magnific refugiu este situat în Parcul Național Grand Teton din Wyoming, STATELE UNITE ALE AMERICII. Glorioasa  Catedrală naturală, care se învârte deasupra cadrului de verde-smarald de câmpie și copaci, atrage admirația tuturor celor care vin în zonă. Retreat-ul Teton este centrul cel mai vechi al Maeştrilor Ascensionați de pe planeta Pământ. Este, de asemenea concentrarea precipitațiilor, expansiunea Luminii prin Raza Iluminării și manifestare în lumea formelor.  Activitatea sa comandă puterea de precipitaţii conștiente.

De multe veacuri, în inima Marelui Teton, un ordin al Marii Frății Albe, sub îndrumarea Lordului Lanto, și-a dedicat puterea, conștiinţa și prezența modalităţilor în continuă evoluție şi mijloacele de a ajuta în evoluţia omenirii - pentru o mai mare perfecționare a minții, o mai mare pace sufletească, o sănătate mai mare a corpului și o dezvoltare mai mare a spiritului latent al Lui Dumnezeu în inima omenirii.

Lord Lanto conduce cursurile de noapte la Retreat-ul Royal Teton, ajutându-i pe cei interesați în dezvoltarea talentelor naturale, darurile, puterile și motivele de a fi. A fi un maestru al înțelepților și filozofilor, Lanto ne învață calea de realizare prin iluminare, înțelepciune și stăpânirea chakrei coroană. A Doua Rază este, de asemenea cea a iluminării, percepției, înțelegerii și educației. Raza lui reprezinta direcţionarea inteligenţei, a discriminării, a discreţiei şi a direcţiei în folosirea popriei vieţi. Cei care sunt sau care au fost mari învăţători ai omenirii sunt iniţiaţi pe frecvenţa celei de A Doua Rază.

Mulţi patrioţi mari, educatori, artişti, arhitecţi, oameni de ştiinţă, inventatori sau minunaţi profesori religioşi au primit inspiraţia lor în aceste Consilii şi s-au reîntors în corpurile lor fizice plini de inspiraţie şi pasiune, împletindu-şi experienţa într-o binecuvântare pentru umanitate.

De-a lungul secolelor XIX şi XX, Lord Lanto a stat cu credincioşie în spatele eforturilor Maestrului Saint Germain de a elibera omenirea prin învăţăturile Maestrului Ascensionat, a Prezenţei EU SUNT şi a Flăcării Violete.


Flacăra Iluminării - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!