FLACARA ILUMINARII


MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Lordul Lanto - Realizări


Simbolul Lemuriei - Floarea de Lotus

Lordul Lanto a fost întrupat în China antică ca Ducele de Chou, de asemenea cunoscut sub numele de Împăratul Galben, (secolul al XII-lea î.Hr.). Ducele de Chou este considerat un om de stat în istoria Chinei și este considerat arhitectul Dinastiei Chou si adevaratul fondator al tradiţiei Confucianiste.

Lanto a fost mai târziu întruchipat ca conducător al Chinei în timpul lui Confucius și a ținut Flacăra Aurie a Iluminării în numele poporului chinez pentru multe secole. Lord Lanto a adorat astfel Trinitatea în interiorul său fiindcă strălucirea intensă a scânteii divine putea fi văzută prin forma trupului său, emanând ca o strălucire moale venind din pieptul lui. El a menținut acest lucru în onoarea lui Sanat Kumara până la Ascensionarea lui în jurul valorii, anului 500 î.Hr.

El și-a câștigat măiestria în timp ce studia sub Lord Himalaya, Manu din A Patra Rasă Rădăcină, a cărei reculegere a Lotusului Albastru este ascuns în munții care-i poartă numele. În urma Înălțării lui, Lord Lanto a acceptat funcția de conducere - Maestru al Consiliului Regal Teton și a retragerii în sine, în scopul de a aduce în lumea occidentală Flacăra științei și tehnologiei, cultura Mamei și a reverenţei pentru viață pe care el și Confucius l-au sponsorizat în Orientul Îndepărtat.

Flacăra Iluminării - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!